Ankara Kent Konseyi’nden Ufuk Üniversitesi’ne Gençlik Parkı daveti

Ufuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Türkmen Derdiyok ve beraberindeki heyetten Ankara Kent Konseyi (AKK) Başkanı Halil İbrahim Yılmaz’a hayırlı olsun ziyareti.

Ankara Kent Konseyi’nden Ufuk Üniversitesi’ne Gençlik Parkı daveti

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yoğun bir katılımla gerçekleşen AKK Genel Kurulu’nun ardından güven tazeleyen Başkan Halil İbrahim Yılmaz’ı tebrik ziyaretleri sürüyor.

Ufuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Türkmen Derdiyok’a ziyarette Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Hakan Haliloğlu, Başhekim Dr. Öğr. Üyesi Ajar Koçak, Başhekim Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Elzem Bolkan Günaydın ve Kurumsal Pazarlama Sorumlusu Tuğba Sayılır eşlik etti. Başarılı geçen genel kurulun ardından yeni dönem için başarılar dileyen Rektör Derdiyok, “Başkent’e tüm çalışma grupları ile katkı sunan Ankara Kent Konseyi’ni kutlarım. Bu dönemde de çalışmaların güçlenerek devam edeceğine inanıyoruz. Gençlik Parkı’nda olmakta güzel bir nostalji oldu” dedi.

AKK Başkanı Halil İbrahim Yılmaz ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Ufuk Üniversitesi’ni etkinlikleri için Ankara Kent Konseyi’ne ve Gençlik Parkı’na davet etti. Heyete, Ankara Kent Konseyi çevresini ve Gençlik Parkı’nı gezdiren Halil İbrahim Yılmaz, kentin simge yerlerinden biri olan parktaki dönüşümü ve gelecek planlamalarını anlattı.

Yapılan Gençlik Parkı turunda AKK Başkan Yardımcısı Dr. Süleyman Basa, Yürütme Kurlu Üyeleri, TAV Esenboğa Genel Müdürü Nuray Demirer ile ANGİKAD Başkanı Gözde Diker ve yönetimi de yer aldı.

 

Ankara Kent Konseyi’nden Ufuk Üniversitesi’ne Gençlik Parkı daveti

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.